Wij werken voor:
  • Midden- en kleinbedrijf
  • Zzp’ers
  • Zelfstandige beroepen waaronder (Para)medici
  • Starters

Fiscaal advies

Wij hoeven u niet te vertellen dat iedereen belasting moet betalen. Dat weet u zelf ook wel. Het gaat erom hoeveel belasting u niet hoeft te betalen. En daar kunnen we u bij helpen.

DRIE Accountants & Adviseurs biedt deskundig fiscaal advies op vrijwel elk gebied. Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, erf- en schenkbelasting, internationale belastingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van deze belastingwetten weten wij precies waar de voordelen te behalen zijn, op korte en lange termijn. Hierbij kijken we niet alleen naar de fiscaal meest optimale situatie maar ook naar de situatie die past bij u als persoon. Afhankelijk van uw situatie – wilt u groeien of juist reserveren voor de toekomst – bekijken we samen wat fiscaal voor u het beste is.

Zelf hebben we veel kennis in huis maar soms is extra expertise voor heel specialistisch werk noodzakelijk. Wij hebben daarvoor een uitgebreid netwerk van specialisten op vrijwel elk gebied. Het bijzondere is dat wij met al deze specialisten hebben gewerkt bij de grotere kantoren dus we weten precies bij wie we moeten zijn. En ook zij werken zelfstandig dus verwacht geen tarieven zoals die van de grotere kantoren.

Wij hanteren vaste prijzen

U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Voor al onze diensten hanteren we vaste, maar vooral ook transparante prijzen. U kunt altijd even bellen of langskomen zonder dat daar direct een factuur tegenover staat.

mr. Tijs Braam (1975)

Na mijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg ben ik direct aan de slag gegaan bij een van de grotere kantoren in de regio. Alhoewel ik daar veel heb geleerd miste ik met name het directe contact met klanten. Vandaar dat ik de keuze maakte om bij een klein kantoor te gaan werken om zo alle fiscale zaken voor een cliënt te kunnen regelen. Je kunt op een bepaald belastinggebied voordeel behalen voor de cliënt maar je moet altijd opletten wat dat de consequentie daarvan is op andere fiscale gebieden. En dat is voor mij altijd de uitdaging, om op elk gebied optimaal te kunnen adviseren. Mijn andere uitdaging is het thuisfront. Een vrouw, ook met onderneming, vier kinderen en alles wat daarbij komt is minstens zo uitdagend. Maar wel erg gezellig. Met z’n zessen wonen we alweer tien jaar naar volle tevredenheid in het mooie Nuenen.