Wij werken voor:
  • Midden- en kleinbedrijf
  • Zzp’ers
  • Zelfstandige beroepen waaronder (Para)medici
  • Starters

Over ons

DRIE Accountants & Adviseurs is een samenwerking tussen drie financiële professionals: Roland Meulen AA RB (accountant), mr. Tijs Braam (fiscaal jurist) en drs. Marcel van Vroenhoven (fiscaal econoom). Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteiten zodat u alle expertises tot uw beschikking heeft.

Wij hebben voorheen jaren met elkaar in dienstverband bij een middelgroot kantoor gewerkt dus we weten van elkaar wat iemand kan en, misschien nog wel belangrijker, wat iemand niet kan. Wij kunnen elkaar dan ook als geen ander aanvullen en komt het werk altijd bij die persoon terecht die de meeste expertise daarin heeft.

Kenmerkend voor ons drieën is de ongedwongen en informele sfeer die bij ons op kantoor heerst. We merken dat cliënten graag bij ons op kantoor komen, juist omdat wij geen stereotiepe Accountants & Adviseurs zijn. Al is het maar voor een kop koffie (of een biertje) en een al dan niet zakelijk gesprek.

We hanteren vaste tarieven waarvoor u eerst een offerte ontvangt zodat u weet waar u aan toe bent. En aangezien wij niets hebben met de “uurtje-factuurtje” mentaliteit kunt u altijd even bellen of langskomen zonder dat daar meteen een factuur tegenover staat.

Omdat we geloven in een persoonlijke benadering, willen we graag van u weten wie u bent en wat u bezig houdt. Op die manier kunnen we u optimaal van dienst zijn. Regelmatig persoonlijk contact is dan ook een van onze pijlers.

Kom anders gewoon een keer langs voor een vrijblijvend gesprek.

Een uitgebreid netwerk van zeer deskundige specialisten

Wij hebben heel veel kennis zelf in huis, maar soms is extra expertise geen overbodige luxe. Wij kunnen hiervoor terugvallen op een uitgebreid netwerk van zeer deskundige specialisten, waarvan wij ook altijd weer leren.