Wij werken voor:
  • Midden- en kleinbedrijf
  • Zzp’ers
  • Zelfstandige beroepen waaronder (Para)medici
  • Starters

Jaarrekening

Iedere ondernemer heeft te maken met het opstellen van een jaarrekening. Verschillende instanties, zoals de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel, de bank, maar ook in sommige gevallen de wet, eist een jaarrekening. Tegenwoordig dienen deze jaarrekeningen in digitale vorm en in verschillende formats bij de betreffende instanties aangeleverd te worden. De ene instantie heeft nu eenmaal meer of andere informatie nodig dan de andere. Bovendien biedt een jaarrekening ook inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming.

Wij kunnen u daarbij helpen door het efficiënt opstellen van een jaarrapport dat voldoet aan de daaraan te stellen (minimale) eisen voor de verschillende instanties.

Wij horen maar al te vaak dat accountantskantoren veel duurder zijn dan administratiekantoren. Ons kantoor kan deze stelling ten zeerste bestrijden vanwege de zeer efficiënte werkwijze die wij hanteren om een jaarrekening op te stellen en een digitaal dossier te vormen die beide voldoen aan de strenge regels van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) waar wij bij aangesloten zijn.

In een vrijblijvend gesprek zullen we met u bespreken welke soort jaarrekening moet worden opgesteld, voor welke instantie de jaarrekening nodig is, op welke wijze wij dat zullen doen en welke tarieven wij daarbij hanteren. Bel, mail of loop gerust even binnen.

 

Wij hanteren vaste prijzen

U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Voor al onze diensten hanteren we vaste, maar vooral ook transparante prijzen. U kunt altijd even bellen of langskomen zonder dat daar direct een factuur tegenover staat.

Roland Meulen AA RB (1972)

Ik ben opgegroeid in Weert en woon tegenwoordig in Best met mijn vrouw en DRIE kinderen. Vanaf 1995 ben ik werkzaam bij diverse grote(re) accountantskantoren in de omgeving van Helmond en Eindhoven. Ik heb gestudeerd aan de HEAO te Sittard waar ik mijn titel ‘Accountant-Administratieconsulent’ heb behaald. Daarnaast heb ik in het jaar 2006 een kopstudie Register Belastingadviseurs gevolgd welke ik in 2008 met succes heb afgerond. Op de Rijksuniversiteit Groningen heb ik ook nog diverse belastingvakken behaald. Ik tennis graag, heb een bestuursfunctie bij onze tennisvereniging Smashing ’89, geef voetbaltraining aan de jeugd van Best Vooruit en ben ook nog lid van de scheidsrechterscommissie. Accountancy is een vak dat zeker niet heeft stil gestaan. De beroepsgroep heeft een knauw gekregen doordat malafide accountants de regels aan hun laars lapten. De wetgever was genoodzaakt de regels aan te scherpen en dat heeft er weer toe geleid dat de dossiervorming rond cliënten ‘waterdicht’ moest zijn, bang om represailles te krijgen van onze beroepsorganisatie (NBA). En terecht, maar in mijn ogen zeker geen verzwaring van eisen. Als alles efficiënt wordt georganiseerd hoeft een cliënt hier niets van te merken en kunnen de tarieven die administratiekantoren hanteren ook voor ons als accountants gelden. Ik vind het belangrijkste dat een cliënt geholpen moet worden en ontzorgd van zaken die ondernemerschap tot een last maakt. Die zaken doen wíj dan wel. En ook nog op een (informele) wijze dat de cliënt zich bij ons thuis voelt!